Over Poll Van Ghent

Over Poll Van Ghent

Poll Van Ghent is een diskjockey orgnisatie uit het zuid West-Vlaamse Roeselare-Beveren. Onze hoofdactiviteit bestaat uit het verzorgen van dansfeesten voor zowel particulieren als bedrijven.

Met 50 jaar ervaring mag Poll Van Ghent zich een echte mijlpaal noemen in de muziekgeschiedenis. Zijn naam is dan ook geen onbekende voor de zuid West-Vlaamse inwoners. Oorspronkelijk is Poll Van Ghent afkomstig uit Drongen bij Gent. De artiestennaam Van Ghent was dus snel een feit.

Poll Van Ghent week echter al snel uit naar het West-Vlaamse Kuurne, aan de Leie. Daar zou Poll Van Ghent zijn reputatie van totaalDJ opbouwen. Terwijl de jaren voorbij gaan moderniseert het muziekmilieu. Nieuwe genres doen de intrede en vooral de technologie staat niet stil. De elpee wordt al snel voorbij gestoken door de CD en die laatste heeft al aardige concurentie van de digitale muziek en de MP3. Poll Van Ghent speelt aardig in op deze veranderingen en draait ondertussen al met combinaties van bovenvermelde muziekdragers. Ook het team van Poll Van Ghent is door de jaren groter geworden.

Momenteel heeft Poll Van Ghent 4 DJ's in zijn team.

Uiteindelijk zou Poll Van Ghent nog een kleine sprong maken naar de overkant van de Leie. Roeselare-Beveren is de huidige locatie waar Poll Van Ghent gevestigd is.

Contact